Om oss

Välkommen till Accona – din professionella partner för kyl- och fryslösningar sedan 1957. Beläget i Klässbol, några mil söder om Arvika i Västra Värmland, har vi dedikerat oss till tillverkning och försäljning av högkvalitativa kylprodukter till restauranger, bagerier, konditorier, storkök, kiosker, och bensinstationer som kräver det bästa när det kommer till matförvaring.

Med över sextio års erfarenhet erbjuder vi idag en omfattande produktportfölj som inkluderar kyl- och frysskåp, kyl- och frysbänkar, kyl- och frysrum, blast-chillers, pizzabänkar och mer. Vår målsättning är att tillhandahålla högkvalitativa, pålitliga och effektiva lösningar som möter våra kunders specifika behov och krav.

Vi strävar efter att erbjuda en personlig service där vår djupa kunskap och erfarenhet kommer till din fördel. Genom att lyssna på dina behov och önskemål hjälper vi dig att hitta den optimala produkten till rätt pris. Vi är dedikerade till att säkerställa korta leveranstider och att göra din upplevelse med oss så smidig och effektiv som möjligt.

Låt oss på Accona vara din partner för att göra din verksamhet ännu bättre. Tillsammans kan vi skapa en bättre affärsmiljö och se till att din matförvaring är av högsta kvalitet.

Välkommen till Accona – din partner för kylning sedan 1957.

Varumärket Accona

För alla medarbetare inom vårt företag står Accona för kvalitet, goda relationer och en erfarenhet som få kan erbjuda. Vårt varumärke står för tradition och genuint hantverk men också för flexibilitet och nyskapande.

Andra nyckelord för oss är funktion, ekonomi och miljöansvar.

Att välja Accona som leverantör skall innebära funktionella och ekonomiska lösningar som leder fram till ett ömsesidigt förtroende och långsiktigt samarbete.